Despre Noi

După cum ştim, lucrurile importante sunt unice şi de cele mai multe ori irepetabile, iar în astfel de momente ne-am gândit că aţi avea nevoie de un strop de bucurie şi de mai multă dulceaţă oferită de îngheţata şi deserturile noastre clasice şi raw-vegane, care ar contura înt-un decor idilic o petrecere de neuitat.

 

Selectate atent de oamenii formaţi în domeniul gelato, ingredintele produselor noastre îţi lasă impresia de: „wow, mai vreau!”, ceea ce este de fapt secretul reuşitei noastre. 

 

Prăjiturile sunt intotdeauna o bucurie şi, fie că vorbim de produsele clasice care ar îmbraca somptuos un candy bar, sau de produsele raw-vegane care ar fi ca o nota de eleganţă bun gust şi rafinament, prăjiturile fac muzica în orice împrejurare, de aceea oamenii noştri pregătiţi în acest domeniu vor oferi tot ceea ce au învăţat ca experinţa voastră alături de noi să fie cu totul de neuitat.

 

Şi poate vă întrebaţi cum vă puteţi bucura de îngheţată pe tot parcursul unui eveniment? Avem soluţia şi vă spunem că în ceea ce priveşte servirea aceasta se realizează cu ajutorul unui Piaggio Ape customizat special pentru servirea gelato-ului nostru, fiind perfect pentru evenimentele cu un numar mediu spre mare de participanţi. Vitrina frigorifică poate expune între 6 şi 8 arome gelato. Candy barul gelato-ului nostru include personal specializat la servire pe toată durata evenimentului, având de asemenea cornete şi pahare.

 

Alege să fii unic şi nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru tine!

× Contact SweetEvent