Prosecco Bar

Piaggio BAR de la Sweet Event este unicul PIAGGIO APE din Romania amenajat special pentru a oferi atat la nivel vizual cat si la nivel calitativ, un plus de clasa si eleganta evenimentului la care este parte. El incanta privirea prin forma lui “friendly” dar si datorita originalitatii lui de pe piata.

 

Piaggio BAR este un concept de bar mobil care vine in intampinarea organizatorilor de evenimente cu un distribuitor de frizzante la draft (alb & rose) dar si cu renumitele coctailuri care au la baza prosecco: APEROL SPRITZ, HUGO, BELLINI, si altele, pe care dumneavoastra sau invitatii le doriti in meniu!

Importat special  din Italia, acest autentic PIAGGIO APE a  fost transformat cu multa atentie pentru a oferi o incantare in momentul in care invitatii la evenimentele unde este parte, intra in contact cu el. Piaggio BAR-ul de la Sweet Event poate fi inchiriat pentru diverse evenimente:

  • corporate events (indiferent de locatie, greutatea si dimensiunile reduse ne permit sa ajungem chiar si in cladiri de birouri, malluri sau alte cladiri unde accesul este limitat)
  • festivaluri de muzica / food & drink (se incadreaza perfect in peisajul acestor festivaluri)
  • nunti (e un pol de atractie pentru toti participantii, chiar daca nu sunt consumatori de prosecco)
  • evenimente sportive
  • petreceri pentru copii (avem posibilitatea de a face coctailuri nonalcoolice)
  • garden & birthday party

Pentru organizarea unui eveniment unic nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. La cererea dumneavoastra va putem pune la dispozitie personal specializat, bar mobil si tot ce este necesar pentru organizarea unui eveniment de neuitat.

PIAGGIO BAR aduce (pe langa voia buna!) si necesarul de pahare special concepute pentru aceste bauturi. Suntem deschisi la orice propunere indiferent de amploarea si tema evenimentului la care doriti sa ne invitati! Important de stiut este ca autoutilitarul Piaggio poate fi oricand transformat intr-un prosecco bar, coffee bar, beer bar, gelato bar, burger bar, pasta bar, chips bar special pentru evenimentul dumneavoastra.

 

× Contact SweetEvent