Candy Bar

Daca iti doresti un candy bar de vis pentru evenimentul tau poti apela cu incredere la atelierul de creatie dulciuri Sweet Event, oferim pachet complet de servicii personalizate candy bar pentru momente speciale.

 

Impreuna cu consultantii nostri vei alege sortimentele, aromele si detaliile ce vor da o nota personala evenimentului iar apoi echipa atelierului se va ocupa de toate pregatirile ce tin de candy bar personalizat sau candy bar tematic. Pachetul include prepararea deserturilor alese si partea de candy bar design, adica amenajarea coltului dulce in locatie si decorul tematic, totul personalizat pentru evenimentul tau.

 

Coltul dulce a devenit nelipsit de la petreceri –  candy bar nunti, candy bar botezuri sau candy bar evenimente corporate, toate ocaziile sunt celebrate cu deserturi delicioase care fac invitatii sa tot revina la coltul dulce cu entuziasm de copil.

 

Candy bar-ul Sweet Event contine un mix savuros de produse proaspete, preparate din ingrediente de inalta calitatate – cupcakes, macarons, verines, tarte, minieclere, cake pops, biscuiti, torturi si alte delicii, toate aranjate pe platouri si tavi si cu elemente de decor ce redau tematica evenimentului.

× Contact SweetEvent